top of page

BABOR SKINOVAGE

 

55-80 min – vanaf € 67.50

Genen bepalen niet alles. Slechts ca. 30% van hoe we ouder worden is genetisch vastgelegd…de overige 70% is te beïnvloeden. Wil je weten hoe?

 

Door onze levensstijl, onze voeding en natuurlijk ook door de juiste huidverzorging.

Wanneer we erin slagen de goede celeigenschappen langer geactiveerd te houden, versterken we de cellen en worden we langzamer ouder.

Het in de Babor Skinovage behandelingen en producten gebruikte epigenetisch-technologisch power-peptide zorgt daarvoor, dat de informatie die verantwoordelijk is voor de jeugdigheid van de huid, langer afgelezen en omgezet kan worden.

De huidcellen blijven langer jeugdig en actief… en sterke cellen maken de huid mooier.

1. Skinovage Ontspannende Anti-stressbehandeling

Reiniging met hydrophiele olie en kruidenextract aangepast aan huidconditie, doorbloedend masker, mild peeling, warme compressen, concentraat, massage van gezicht, hals, decolleté en schouders, masker, oog- en dagverzorging.

Duur: ± 55 minuten. Prijs: € 74.50

 

2. Skinovage Intensieve Dieptereiniging

Ook zeer geschikt voor de probleemhuid.

Reiniging met hydrophiele olie en kruidenextract aangepast aan huidconditie, doorbloedend masker, mild peeling, warme compressen, uitgebreide dieptereiniging (verwijderen van onzuiverheden, comedonen en gerstekorrels),  concentraat, masker, oog- en dag-verzorging.

Duur: ± 60 minuten. Prijs: € 74.50

 

3. Skinovage Essential Gezichtsbehandeling

Reiniging met hydrophiele olie en kruidenextract aangepast aan huidconditie, doorbloedend masker, mild peeling, wenkbrauwen epileren, warme compressen, onzuiverheden verwijderen, concentraat, masker, oog- en dagverzorging.

Duur: ± 60 minuten. Prijs: € 76.50

4. Skinovage Essential Gezichts-, hals- en decolletébehandeling met massage

Essential gezichtsbehandeling als bij 2 of 3, inclusief heerlijke gezichts-, hals- en decolleté- en schoudermassage voor de verbetering van de bloedcirculatie waardoor ook crèmes beter worden opgenomen.

Duur: ± 85 minuten. Prijs: € 92.50

#baborcares_Insta_Story_1080x1920_NL_v2_edited.jpg

GET IN TOUCH

0031 (0)6 - 51309989

Vroenhof 3, 6301  KD VALKENBURG

bottom of page