top of page

HUIDVERBETERING: HAIR RESCUE

HAIR REGROWTH

Dé oplossing bij dunner wordend hoofdhaar en haaruitval...

bij mannen èn vrouwen!

 

HaarGroei Activering is een unieke, innovatieve behandeling voor een vernieuwde haargroei. Het wordt toegepast bij mannen en vrouwen met dunner worden haar, extreme haaruitval of gedeeltelijke kaalheid. 

Het is gebaseerd op de behandeling met HaarGroei Activator. Deze mix van hoogwaardige eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst en een complex van vitaminen, aminozuren en mineralen bevordert menselijke haargroei.

De bestanddelen in dit product zorgen ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid, waarin de haarzakjes zich ontwikkelen, wordt verbeterd. Hierdoor worden de nog aanwezige haren sterker en gezonder. Èn de haarzakjes worden gestimuleerd opnieuw haren aan te maken, en de haren die er nog zijn, door te groeien. Hierdoor wordt haaruitval minder en vertraagd, terwijl de haarwortels versterken. Als resultaat krijgt het haar zijn stevigheid en glans terug.

 

Voor een succesvol resultaat moeten er 3 stappen gecombineerd worden:

Stap 1: Behandeling met HaarGroei Activator  € 175,- per behandeling

Stap 2: Thuisgebruik van Anti Hair Loss Lotion                € 68.- 100 ml

Stap 3: Thuisgebruik van DHT Blockers                             € 36.- 60 stuks

Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig, 1x per maand.

Stap1. BEHANDELING MET HAARGROEI ACTIVATOR

- Tijdens deze behandeling wordt de haarmatrix of de plaats in de huid waar de haarwortels worden gevormd, geactiveerd. Dit gebeurt door de werking van de bestanddelen in het product, dat in de bovenste laag, net onder de oppervlakte van de hoofdhuid, wordt aangebracht.

De behandeling wordt uitgevoerd met een acupunctuurnaald die is bevestigd in een Permanent make-up machine. Elke behandeling duurt ongeveer 3 á 4 kwartier en is nagenoeg pijnloos. 

- De werkzame stoffen in de HaarGroei Activator stimuleren de nieuwe celdeling en verbeteren de kwaliteit van de huid. Op de meest symbiotische en gebalanceerde wijze ontstaan er de prikkelingen waardoor je eigen huid weer kleine haartjes gaat produceren.

De HaarGroei Activator is een cocktail mix dat met veel zorg en precisie is samengesteld en uitgetest door het team van Ecuri Cosmetics. De werkzame stoffen in het product zijn hoogwaardige eiwitten van uitsluitend plantaardige afkomst. Ze zijn verrijkt met de voedingsstoffen die het meest gunstige effect hebben op de natuurlijke ontwikkeling en groei van het menselijke haar. In het algemeen zijn er geen bijwerkingen tijdens of na de behandeling geconstateerd.

Na gemiddeld 3 weken na de start van de behandelingen zijn de eerste resultaten waarneembaar. De nieuwe haren gaan groeien en de bestaande haren worden gezonder, sterker en donkerder.

Stap 2: ANTI HAIR LOSS LOTION

Stap 2 van de behandelingsplan is het dagelijkse gebruik van de Ecuri Anti Hair Loss Lotion. 

De lotion bevordert groei van nieuwe en versterkt de al bestaande haren tijdens en na de afloop van de behandelingen in de salon met de HaarGroei Activator. We adviseren het elke dag op de hoofdhuid aanbrengen en licht in masseren. Het flesje is voorzien van een gemakkelijk te gebruiken spray.

Ecuri Anti Hair Loss lotion is een krachtige samenstelling van kruidenextracten en etherische oliën die bewezen effect hebben op de haargroei. Onder andere bevat de lotion camphor, rozemarijn, salie en kaneel. De extracten uit deze kruiden dragen bij tot een sterke regeneratie van het haar. Naast kruiden en oliën zijn er ook de zogenaamde DHT Blockers in verwerkt. Deze maken  het haar minder gevoelig voor de schadelijke effecten van de hormon dihydrotestosteron. 

Na vele onderzoeken is gebleken dat DHT een sterke negatieve invloed heeft op de haar groei. Het is een van de veroorzakers van de gewone kaalheid (Alopecia androgenetica) bij mannen en vrouwen.

 

Stap 3: DHT BLOKKERS

Stap 3 van de behandeling is dagelijkse inname van DHT Blockers.

Ecuri Cosmetics heeft een voedingssupplement samengesteld dat een belangrijk deel uitmaakt van onze Hair Loss Solutions methode.

Het bevat krachtige kruiden en natuurlijke extracten die hebben bewezen de hoeveelheid DHT te verlagen. Het werkt harmoniserend op het hormoonhuishouding en versterkt de haargroei. Hierdoor stopt de haaruitval compleet en het haar ziet er weer voller en gezonder uit.

DHT Blockers bevat de volgende ingredienten: 

Saw Palmetto (Serenoa Repens) extract uit de vruchtjes van de zaagbladpalm
Pygeum (Pygeum africanum) is een extract, meestal in vloeibare vorm, uit de bast van de Afrikaanse pruimenboom
Beta Sitosterol (extract uit dennennaalden)
Pompoenpit olie
Lycopeen (extract uit tomaat)

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

m Babor_Men_Sam_SV2.tif.jpg

GET IN TOUCH

0031 (0)43 - 3250986

Nieuweweg 25, 6301 ES, Valkenburg

bottom of page