top of page

CAMOUFLAGE

Kleurverschillen op de huid kunnen erg ontsierend zijn en als zeer storend worden ervaren. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende kleurafwijkingen corrigeren, verminderen en verwijderen. Camouflage therapie wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar!

Wat is camouflage therapie?

Met camouflage therapie kunt u kleurverschillen tijdelijk corrigeren of ervoor kiezen om langdurig effect te hebben door het verwijderen van pigmentvlekken en roodheden.

Welke camouflage behandeling is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende soorten camouflage behandelingen mogelijk. In een eerste gratis consult geeft u uw specifieke wensen aan en kijkt de huidtherapeut of u voor de behandeling in aanmerking komt.

Tijdelijke camouflage

Een tijdelijke camouflage behandeling is mogelijk met lycogel. Verdoezel op bepaalde momenten uw wijnvlek, tatoeage of andere storende kleurverschillen.

Ook is de lycogel camouflage bij uitstek geschikt als nabehandeling na laser, peeling, eMatrix, injectables, microdermabrasie en medische peelings om roodheden en korstjes te camoufleren. De lycogel verstopt de huid niet, maar beschermt en ondersteunt het herstel net zoals een goede dagcrème ook doet.

Er zijn verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk. De huidtherapeut vertelt u alles wat u moet weten over dit camouflage product en hoe het, het beste aan te brengen is. Één consult is vaak al voldoende.

Langdurige effect  camouflage therapie: laser of peelings

Laser vanaf 79.-

Medische peelings vanaf 75.-

Camouflage therapie behandelingen zijn vaak op maat gemaakte behandelingen, afgestemd op jouw huid(probleem). De kosten hiervan worden besproken tijdens het gratis consult.

Wordt een camouflage behandeling vergoed uit de zorgverzekering?

De meeste camouflage behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering, een en ander afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

GET IN TOUCH

0031 (0)43 - 3250986

VROENHOF 3, 6301 KD VALKENBURG

bottom of page