top of page

CAMOUFLAGE

Kleurverschillen op de huid kunnen erg ontsierend zijn en als zeer storend worden ervaren. Met een camouflage behandeling kunt u opvallende kleurafwijkingen corrigeren, verminderen en verwijderen. Camouflage therapie wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar!

Wat is camouflage therapie?

Met camouflage therapie kunt u kleurverschillen tijdelijk corrigeren of ervoor kiezen om langdurig effect te hebben door het verwijderen van pigmentvlekken en roodheden.

Welke camouflage behandeling is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende soorten camouflage behandelingen mogelijk. In een eerste gratis consult geeft u uw specifieke wensen aan en kijkt de huidtherapeut of u voor de behandeling in aanmerking komt.

Tijdelijke camouflage

Een tijdelijke camouflage behandeling is mogelijk met lycogel. Verdoezel op bepaalde momenten uw wijnvlek, tatoeage of andere storende kleurverschillen.

Ook is de lycogel camouflage bij uitstek geschikt als nabehandeling na laser, peeling, eMatrix, injectables, microdermabrasie en medische peelings om roodheden en korstjes te camoufleren. De lycogel verstopt de huid niet, maar beschermt en ondersteunt het herstel net zoals een goede dagcrème ook doet.

Er zijn verschillende kleuren en kleurcombinaties mogelijk. De huidtherapeut vertelt u alles wat u moet weten over dit camouflage product en hoe het, het beste aan te brengen is. Één consult is vaak al voldoende.

Langdurige effect  camouflage therapie: INMODE, e-Matrix of medische peelings

INMODE: Met de nieuwe generatie INMODE ipl of laser therapie kunnen pigmentvlekken, couperose en rosacea veilig en effectief verwijderd worden. Eindelijk een mooie, gladde en egale huid die niet meer verstopt of gecamoufleerd hoeft te worden. 

De INMODE werkt op basis van twee energiebronnen namelijk ipl of laser met radiofrequentie. Er wordt een laagje gel aangebracht op de huid. Op de gel worden allemaal lichtflitsen gezet en met elke lichtflits worden pigmentvlekken en roodheden adequaat aangepakt. Er zijn, afhankelijk van de indicatie, 3-5 behandelingen nodig met tussenpozen van 3-6 weken.

EMATRIX: Wilt u graag striae en (acne) littekens aanpakken? Dan is de eMatrix uitzonderlijk geschikt. Striae vervaagt en littekens verdwijnen. De huid ziet egaler en voel weer super zacht. Deze techniek op basis van veilige radiofrequentie maakt minuscule gaatjes in de huid die zich zullen opvullen met nieuw, glad huidweefsel. Er zijn gemiddeld 3 behandelingen om de 6 weken nodig voor het gewenste resultaat.
Lees meer over de 25% kortingsactie op de eMatrix kuur!

MEDISCHE PEELINGS: Met een medische peeling vervagen pigment problemen en acne littekens en vlekjes. De vernieuwde huid is weer mooi egaal en jeugdig.  Een medische peeling zorgt voor een gecontroleerde vervelling van de bovenste dode huidlaag. De juiste nabehandeling zoals “foamer 15” zorgt voor een diepere werking en dus sneller resultaat. Afhankelijk van de indicatie zijn er één tot enkele medische peelings nodig om de 4-6 weken.

Welke camouflage behandeling is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende soorten camouflage behandelingen mogelijk. In een eerste gratis consult geeft u uw specifieke wensen aan en kijkt de huidtherapeut of u voor de behandeling in aanmerking komt. Ook kunt u een gratis proefpulse ervaren.

Is een camouflage behandeling veilig en effectief?

De Inmode en eMatrix beschikken over het meest strenge FDA keurmerk uit de U.S. Dit keurmerk bevestigt dat de apparaten én de behandelingen veilig en effectief zijn.

De camouflage producten en medische peelings zijn speciaal geschikt voor alle huidskleuren. Ze verstoppen de huid niet en zijn goed voor de meest gevoelige huiden zoals na laser behandelingen. 

Wordt een camouflage behandeling vergoed uit de zorgverzekering?

De meeste camouflage behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering, een en ander afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

GET IN TOUCH

0031 (0)43 - 3250986

Nieuweweg 25, 6301 ES, Valkenburg

bottom of page