top of page

FILLERS


TEOSYAL

Teosyal is een gel van gestabiliseerd hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, bedoeld om rimpels van diverse diepten op een natuurlijke wijze mee op te vullen.

Met name geschikt voor oppervlakkige en fijne lijntjes.

Het effect is onmiddellijk zichtbaar en houdt 9-12 maanden aan.

Voor meer informatie over dit produkt, kijk op www.teosyal.nl

 

ELLANSÉ

Ellansé is poly-e-caprolacton dat enerzijds een filler is en anderzijds maakt het gebruik van de natuurlijke reactie van het lichaam om de vorming van eigen collageen te stimuleren.

Ellansé wordt gebruikt voor volumeherstel en correctie van diepere rimpels en fijne lijntjes. Het is een veilige, biologisch afbreekbare filler. Bovendien is het resultaat van de behandeling meteen zichtbaar en houdt het resultaat 1-2 jaar aan.

Kijk voor meer informatie op https://ellanse.com/nl/introducing-ellanse/

TIJDELIJK EFFECT

Alle bovengenoemde injectables hebben een tijdelijk effect en worden door uw lichaam op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. Er is dus GEEN sprake van permanente produkten!

KOSTEN

Als u wilt weten wat dokter Smeets voor u kan betekenen, dan kunt u een afspraak maken voor een gratis consult.

U kunt dan uw wensen kenbaar maken en dokter Smeets legt uit wat wel of niet mogelijk is.

Hij vertelt natuurlijk ook welk prijskaartje daaraan hangt. Indien u dit wenst, kunt u al direct de behandeling ondergaan.

Omdat elk mens anders is, varieert ook het prijskaartje. Dit heeft te maken met welk produkt en de hoeveelheid die ingespoten wordt. Daarom kunnen we hier nu geen prijzen noemen en is er de mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor een gratis consult.

GET IN TOUCH

0031 (0)43 - 3250986

VROENHOF 3, 6301 KD VALKENBURG

bottom of page