top of page

RIMPELS EN VERSLAPTE HUID

Natuurlijke face-lift

Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit.

Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken.

Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien! Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van uw eigen mimiek.

Welke resultaten u kunt verwachten van laserbehandelingen of medische peelings:

  • Opvulling rimpels en lijntjes;

  • Huidverstrakking;

  • Betere huidstructuur;

  • Verwijdert ouderdomsvlekken;

  • Verwijdert couperose en

  • Verwijdert littekens en andere huidoneffenheden.

Hoe werkt het?

Er bestaan verschillende lasertechnieken om de huid te verjongen. Voorbeelden zijn: lasers met radiofrequentie, Diode lasers, lasers zonder radiofrequentie en IPL-technieken. Redenen waarom men kiest voor de natuurlijke facelift zijn de minimale downtime, minder kans op complicaties, veiliger, er wordt niet in de huid gesneden en er worden ook geen (lichaamsvreemde) stoffen in de huid gespoten.

De eMatrix werkt op twee manieren.

Enerzijds maakt de eMatrix een heleboel minuscule gaatjes in de huid. Deze gaatjes vullen zich op met nieuw huidweefsel waardoor de huid gladder wordt. Daarnaast stimuleert de ematrix de aanmaak van collageen in de huidlagen zodat de huid ook verstrakt.

Voor diepe rimpels en lijnen is er de natuurlijke matrix IR facelift. Deze behandeling werkt nog dieper en intensiever dan de Ematrix laser behandeling. De Matrix IR laat de bovenste huidlaag intact en prikkelt alleen de diepe huidlagen. Deze laserbehandeling wordt veelal gedaan in combinatie met de eMatrix maar kan ook als losse behandeling uitgevoerd worden.

De Matrix IR is een veilige en effectieve (niet-ablatieve) methode voor het verminderen van de diepe rimpels, zoals de voorhoofdrimpels, frons en neuslippenplooi. De meest voorkomende huidreacties zijn een lichte roodheid en een lichte zwelling op het behandelde huidgebied.

Daarnaast is het een veilige behandeling. De kans op complicaties is vele malen lager dan bij intensieve operaties, omdat de bovenste huidlaag niet wordt aangetast. Er wordt niet in de huid gesneden en er kan dus ook geen littekenvorming optreden.

 

Prijzen E-matrix, Fractora, Focus Dots                                             

vanaf € 75.-

gelaat                                                                                                        450.-

deelgebied                                                                                               300.-

grotere gebieden op aanvraag

GET IN TOUCH

0031 (0)43 - 3250986

VROENHOF 3, 6301 KD VALKENBURG

bottom of page