top of page

HUIDVERBETERING: ZAP AWAY

15 min - € 35.- 

Coagulatie therapie

Coagulatie is een veilige en doeltreffende manier om goedaardige huidbultjes weg te halen.

Plekjes worden zeer nauwkeurig aangestipt zonder de gezonde, omliggende huid te beschadigen. 

Coagulatie therapie is geschikt voor wratten, steelwratten, fibromen, goedaardige huidbultjes, xanthelasma (cholesterol ophopingen rond ogen) en andere plekjes.

 

Wat is coagulatie?

Coagulatie therapie wordt uitgevoerd met “de Zapper”. Een subtiel apparaatje met een puntige elektrode. In dit puntje ontwikkelt zich een elektrische warmte (veilige laagspanning) en daarmee worden wratten en huidbultjes aangestipt. De wrat of fibroom zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg.

Een behandeling met de Zapper duurt slechts enkele minuten.

Gebruik de voorgeschreven nabehandelingscrème “k-ceutic” tot ongeveer één week na de behandeling voor het allerbeste herstel. Het is ook mogelijk om de huid met een speciaal product te herstellen én camoufleren zodat zelfs het korstje niet meer opvalt “lycogel”.

Prijs: € 35.- per 15 min.

Disclaimer

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

GET IN TOUCH

0031 (0)43 - 3250986

Nieuweweg 25, 6301 ES, Valkenburg

bottom of page