• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

BABOR SPECIALS

55-80 min – vanaf €89

Exclusieve anti-ageÏng verwenbehandelingen van HSR, Reversive + Sea Creation.

Voor een jeugdig, glad, strak, stevig en zijdeachtig huidgevoel.

1. Champagne Treatment                  

Gluthation, gewonnen uit de wijndroesem van champagnedruiven, heeft een hydra-terende, stimulerende en activerende werking op de huidfuncties. U ruikt, voelt en ziet direct het sprankelende effect van de champagne. Een tintelende belevenis!

Deze Champagne-behandeling is inclusief doorbloedend masker, peeling, wenkbrauwen epileren, stoombad, onzuiverheden verwijderen, champagne concentraat, massage van gezicht/hals/decolleté/schouders, champagne schuimmasker, dag/oog-verzorging.

Duur: ± 85 minuten. Prijs: €  89,-

 

2. Collageen Booster Treatment                   

Resultaatgerichte gezichtsbehandeling met 2 massages: het eerste een intensieve manuele bindweefsel- en pincementmassage en als afsluiting een ontspannende massage voor een optimaal resultaat. De Collagen Booster Fluid stimuleert op intensieve wijze de huideigen collageenproductie en ondersteunt de reorganisatie van de collagene vezels. De Moisturizing Micropatch® vormt een vochtfilmpje op de huid en geeft geleidelijk vocht af.

Deze behandeling is inclusief doorbloedend masker, peeling, stoombad, sensational eyes fluid, collagen booster fluid met bindweefsel/pincementmassage, collagen biomatrix, ontspannende massage, wrinkle filler, dag/oogverzorging.

Duur: ± 75 minuten. Prijs: € 109,-

 

3. High Skin Refiner: HSR Lifting      

Absoluut lifting effect. De huid ziet er zichtbaar gladder en strakker uit en de gezichtscontouren worden strakker.

vrouwen die actief in het leven staan.

Deze HSR-behandeling is inclusief doorbloedend masker, peeling, wenkbrauwen epileren, stoombad, onzuiverheden verwijderen, HRS lifting fluid, massage van gezicht/hals/decolleté/schouders, HSR schuim-masker voor gezicht en hals, dag- + oogverzorging.

Duur: ± 90 minuten. Prijs: €  119.-

 

4. High Skin Refiner: HSR Deluxe

Anti-ageing met gebundeld 3 D lifting effect. De huid ziet er zachter, gladder, strakker en frisser uit. De huidstructuur ziet er gelijkmatiger uit met een verfijnde poriestructuur.

Deze HSR-Deluxe behandeling is inclusief doorbloedend masker, peeling, wenkbrauwen epileren, stoombad, onzuiverheden verwijderen, HSR Deluxe ultimate anti-ageing serum, massage van gezicht/hals/decolleté/schouders, HSR-vliesmasker + Ultra comfort modellage masker voor gezicht en hals, dag- + oogverzorging.

Duur: ± 90 minuten. Prijs: €  139.-

 

5. Sea Creation: Oneindige schoonheid

Ervaar volmaakte schoonheid en absolute exclusiviteit.

Neerdalen in een oceaan van luxe. Verpozen tussen geselecteerde schelpen, de magie van de diepte van de oceaan ervaren. Om zich vervolgens als een Venus herboren te voelen. Met een goddelijk mooie huid. Zijdeachtig fris. BABOR Sea Creation bundelt pure oerkrachten uit parels, schelpzijde en vulkaangesteente uit de oceaan. Zeer energetiserend en celverjongend, ontkoppelt uw huid van de tijd.

Deze behandeling is inclusief enzymepeeling met algen, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, concentraat, massage met schelpen, algenpeel-off masker, dag- en oogverzorging.

Duur: ± 2 uur. Prijs: €  229,-

GET IN TOUCH

0031 (0)43 - 3250986

Nieuweweg 25, 6301 ES, Valkenburg