top of page

AHA FRUITZUURPEELING MEDITOPICS

± 30 min - vanaf € 39.50

AHA Meditopics Fruitzuur Peeling 50-70%

Voor iedereen die een stralende en gezonde huid wil!

Met de Meditopics glycolzuurpeeling kunnen we een stapje verder gaan doordat er een hogere concentratie glycolzuur gebruikt wordt.

 

Echter…dit moet opgebouwd worden.

Alvorens u in de salon een behandeling kunt ondergaan, moet u de huid thuis hierop gaan voorbereiden. Dit doet u door de Meditopics AHA-gel 5% of 10% 2x per dag gedurende 15 dagen te gebruiken. Hierdoor “went” de huid aan het glycolzuur.

Daarna kunnen we 1x per week een AHA Peeling in de salon uitvoeren. We beginnen met 50% en afhankelijk van de reactie van de huid kunnen we dit gaan opvoeren.

 

U kunt deze behandeling eenmalig doen zodat de huid een boost krijgt.

 

Als u echter duidelijke structuurverbetering en een stevigere huid wilt krijgen dan hebt u meerdere behandelingen (7 à 8 ) nodig. Al vanaf de allereerste behandeling zal de huid merkbaar beter worden. De doeltreffendheid van een peeling met glycolzuur hangt vooral van de herhaling van de behandeling af en het juiste thuisgebruik van geadviseerde produkten.

 

AHA Fruitzuur behandeling

De Meditopics AHA Fruitzuur Peeling behandeling bestaat uit reiniging, desinfectie, glycolzuur 50-70% aanbrengen en laten inwerken, neutraliseren, afspoelen, nabehandelingscrème en spf 25-50.

Duur: ± 30 min. Prijs: € 39.50

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25-50

 

Kuur

Produkten voor thuis: AHA-gel 5% + nabehandelingscreme + spf 25-50

Behandeling: 4x, 1x per week kost € 145.-

Behandeling: 8x, 1x per week kost € 290.-

 

Finishing Touch

De basisprijs van deze AHA behandeling is bewust laag/toegankelijk gehouden. Middels de modules van de Finishing Touch kunt u bijvoorbeeld wenkbrauwen epileren of het verwijderen van onzuiverheden/gerstekorrels aan de behandeling toe voegen. Zo kunt u zelf uw behandeling samenstellen, qua inhoud en qua prijs.

 

N.B.

Tijdens de behandeling kunt u jeuk of een branderig gevoel hebben. De huid kan ook rozig/rood worden.

Tijdens de kuur kunt u een lichte schilfering waarnemen.

Echter…deze peeling is dusdanig “zacht” dat u niet belemmerd wordt in uw functioneren (het is niet zo dat de “vellen eraan hangen”, u kunt zich gerust in het openbaar vertonen).

 

Contra-indicaties

Actieve herpes simplex, aanleg tot littekenvorming, donkere huiden, eczeem, open wondjes, zwangerschap/borstvoeding, extreem gevoelige huid, huidverdunnende medicijnen, rosacea.

GET IN TOUCH

0031 (0)6 - 51309989

Vroenhof 3, 63021 KD VALKENBURG

bottom of page